perjantai 5. elokuuta 2011

Vado a ballare in Puglia!

Tänään lähdetään yöbussilla Pugliaan! 13h.. jännää.

Tänään kuunnellut lähinnä yhtä biisiä nimeltä  Vespa 50 Special. "kuinka kiva lähtee kierrokselle siivet jalkojen alla.. on erikoisvespa joka poistaa ongelmat! koulu ei toimi, on vespa, naista ei oo, mut vespa on ja sunnuntaina jo se kuljettaa mut pois kaupungista" :D
Muita viime päivien suosikkeja: Domani smetto (huomenna lopetan). "he käskivät olla hiljaa ja kunnolla.. olla tyytyväinen syntyneensä sillä maailman puolella joka pohjimmiltaan on.. täydellinen. ..valitan mutta luulen ettei maailma nyt ole täydellinen. huomenna lopetan, parempi jos soitat uudellaan huomenna" ;)

Anna Lisalta varastettiin eilen laukku. Pyörän korista kun se pyöräili. Joku tuli mopolla vierelle ja nappas. Kuulemma ei ikin sais pitää laukkuu pyörän korissa.. jännä ettei kukaan mulle ollu kertonu. Laukku löyty tänään mut eipä ollu lompakkoo. Eipä lompakossa kyllä ollukaa kuulemma ku 5e. Mut kaikki kortit yms joutuu uusiin :( Hyvä alku lomalle..

Mut muuten ei oo tapahtunu mitään erikoista. João lähti takas Portugaliin ja näitten ex-kämppis, Theresa saksasta, tuli. Se tulee meiän kaa Pugliaan, vaikutti tosi sympaattiselta, eilen hengattiin sen kanssa kaupungilla.

Mutta vähän liikaa oon hengannu vaan kämppisten kanssa. Varsinki ku oli vielä João, nii meinas mennä hermo siihen ja Annaan jotka leikki vesisotaa aamulla. Ja jotenki muutenki, ku aina oli joku kotona, en saanu ikin syyä aamupalaa rauhassa. Et oikeestaan onneks João lähti, liika on liikaa ;) Ja yhen illan hengasin Ciaranin ja kumppaneiden kanssa, mikä oli myös virkistävää, joskin jo yhessä illassa rupesin kaipaamaan italian puhumista sen sijaan et solkkais vaan englantia. Onneks Sant' Ambrogiossa pari arkkitehtii tuli kysyyn tulta (joka siis multa löyty kun olin ostanu Roomasta sytkärin ku joskus olin luvannu Joãolle ku se aina hukkas omansa) ja sain jutella vähän aikaa niiden kaa :)

Mutta alkaa kyllä suomi-ikävä iskee hyvää vauhtia. Tosin myös Firenze-haikeus. Tänään kävin hakeen cappucinon keskustasta ihan huvikseen vaan ku teki mieli mennä keskustaan, ja tuli jotenki semmonen olo et voi vitsi, koht tääl ei enää oo. Mut toisaalta alan kaipaa esim myös suomalaista ruokaa, joka ei aina vaan oo pastaa. Ja myös että pääsen eroon näistä kämppiksistä ja tästä tehottomuuden pesäkkeestä. Tosin yks kämppisten kaveriki, joka on muuttamassa Roomaan oli sitä mieltä et Firenze laiskistaa, ku se on niin pieni ja kaikkialle pääsee tyyliin kävellen. Oon samaa mieltä. Ei mitään hajuu miks se laiskistaa, ehkä se on ne turistit jotka tuo lomailuilmapiirin kaikkialle. Ei voi tietää. Mut enää muutama päivä Pugliassa, siitten muutama päivä Firenzessä, ja sit Suomeen! (jossa ei toivottavasti myöskään oo näin tuhottoman kuuma enää..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti