sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Lazing on a sunday afternoon..

Nyt on koettu ainakin todelliset underground-bileet täällä :D Kirjaimellisesti maan alla, vaatekaupan kellarissa..

Oltiin eilen irkkujen kanssa ulkona, kun Sälli oli käymässä moikkaamassa isäänsä (aka Ciaranin väikkäriohjaajaa). Oli ensin jotain jalkapallofinaalii telkkarissa, niin näpsäkästi oltiin syömässä paikassa missä pojat sai senki katottua :) Ja sitten kun pohdiskeltiin siitä mihin mennään, niin huomautin että italialainen Bred pitää kavereineen bileet jonkun sen kaverin vanhempien (?) omistamassa vaatekaupassa.. Mikä kuulosti aika jännältä konseptilta :) Mentiin sitten sinne.. En ollu muistaa missä kyseinen kauppa oli, mutta sattumalta nähtiin tuttu kaupan edustalla. Olin aatellu että kyllähän ne bileet löytää, mut kauppa olikin ihan pimeenä, ja kun mentiin sisään, niin piti mennä portaita alas kellariin, jossa oli pystyssä kunnon bileet discovaloja ja musiikkia myöten :D Ja näpsäkästi toinen Bredin kaveri omistaa pienen kiskan vaatekaupan vieressä, mistä sai täydentää juomavarastoja :) Oli hieman jännät bileet..

Oli eilen muutenki hyvä päivä. Päätin vihdoin ryhdistäytyä ja tehä vuorostani pranzoa kämppiksille. Selailin siis uutta keittokirjaani ja päädyin oliivi, capris, ja vihannespastaan kun nää on vähän juustorajoittuneita niin rajotti vähän reseptin valintaa.. Mutta hyvää tuli ja kämppikset tykkäs :) Täällä oon vähän jo alkanu nyt tottuu tähän näitten tapaan syyä aina pastaa päivällä, ja sit illalla ennemmin jotain ns. secondia. Mikä tarkottaa jotain proteiinipitosempaa, kuten esim lihaa, munakasta tms. Hämmenyin ku huomasin sen, koska aikasemmin olin sitä mieltä et nimenomaan pastaa tekee mieli illalla. Ehkä se on tää ku on syöny kämppisten kaa sitä pastaa päivällä nii siihen on tottunu. Itsehän en siis lihaa illalla syö kuitenkaan, mut yks päivä tein esim munakkaan..

Ja on kyllä jännä miten täällä hukkuu korviksia. Oon todennu et selkeesti ulkomailla olossa on joku korviksia hukkaava komponentti. Ikinä en suomessa niitä hukkaa, mut Annen kanssa Nykissäki reissatessa hukkasin yhen, ja tääl oon hukannu/rikkonu jo ehkä kolme.. Ensimmäiset meni rikki ku olin joskus irkkujen kaa ulkona ja tanssittiin ja se tippu ja tallasin sen päälle :( Sääli, sillä täält on tosi vaikee löytää kivoja puisia hippikoruja. Yhet korvikset sitte hukkasin kaulakorun kera Agrarian bileissä, ja nyt perjantaina hukkasin taas yhen kivan kun se tippu mun korvasta enkä löytäny sitä maasta :( Seki oli puinen, ja siis vaikee löytää täältä. Äh. Corneliaki harmitteli ku kerroin sille eilen minkä hukkasin kun seki sano et ne oli sen mielesti niin kivat.

Oltiin siis Cornelian kaa puistossa "opiskelemassa" eilen. Tai mä menin aikasemmin, ja kun Cornelia ehti sinne, olin jo ihan kyllästyny opiskelemaan ja vaan juoruiltiin, kun sillä kesti niin ikuisuus päästä sinne :D Se mun lähipuisto on kyl ihana. Tuli vähän suomi mieleen ku ei ollu eilen niin kuuma ja hengailin semmosessa vähän kurittomassa heinikossa ja siinä oli lampi vieressä ja puut humis <3 Kun siellä ihan puiston perällä on aika rauhallista ja jopa aika paljon puita!

Ja perjantaina oltiin illalla kämppisten ja niiden kavereiden kaa pitsalla ja tänään mennään Danielan ja Incon kaa teatteriin :) Hankalaa palloilla näitten kaikkien eri ihmisten välillä, kun nyt kun oli vkl jo ohjelmoitu täyteen, niin João oli kovasti lähetelly viestiä facebookissa että tehtäis jotain :/ Harmitti sanoo ettei käy kun yleensä se oon ain minä joka yrittää rekrytä porukkaa tekeen jotain, niin kerranki ku joku muu rekryilee nii sit jouduin sanoon ei :( yhyy. Mut Félicienin kaa puhuttiin että maanantaina tehään jotain kun se palaa vierailemasta tyttökaverinsa luona Valenciassa, jossa se on vaihdossa. Ja keskiviikkona aion pitää suomalaisen illallisen ja tehä ehkä makaronilaatikkoa jos en muuta jaksa :D Ja kutsuu Joãon, Félicienin, Anjan, Cornelian ja sit kämppikset kaikki yhessä :)

Huomenna mennään sitten Alannan kanssa shoppailemaan. Kun irkut kutsu mut johonki "Juna Balliin" joka on niitten yliopiston joku lukukauden päätösjuhla. Ja siel pitäs olla joku vähä nätimpi mekko. Niin rekrysin sitte eilen Alannan shoppaan kanssani ku yksin oon niin avuton :) Ja ajattelin että siitä saan näpsäkästi mekon kans Martan ja Laurin häihin! Kaks kärpästä yhellä iskulla! :)

Ja tiistaina on niillä irkuilla joku jalkapallo-kisajuttu, ja puoliks lupasin Ciaranille pelaa sen joukkueessa. Hankalaa yrittää pallotella näitä erasmuksia ja irkkuja, kun tiistaina olis kans taas aperitivo, enkä ollu viime viikollakaan.. :/ Jotenki kun en haluu hengaa vähemmän näitten vaihtareidenkaa kaa, mut haluun hengaa kans irkkujen kaa, ja niiden kaa hengaamisesta poikii aina lisää niiden tapahtumia joihin huomaan yhtäkkiä lupautuneeni.. Ei oo helppoo ei. Ku pitää pysyy kontakteissa irkkuihin et on ihmisiä ku kaikki vaihtarit alkaa lähtee.. Celine lähti jo la-aamuna :( enkä päässy sen läksiäisiinkää ku olin jo luvannu kämppiksille ja en halunnu niitäkää taas pettää. Hassua kun ihmiset lähtee. Ei sitä tajuu. Saa nähä mitä tulee kesästä.

Ja tää on jännää mitä tää ilmasto saa aikaan. Täällä ei puhettakaan että jaksaisin hengaa auringossa. Jos on +30 astetta, niin todellakin mieluummin hengaan varjossa. Kuka hullu ny sinne aurinkoon haluis? Yritän vaa etsiytyä johonki puistoon jossa vois istuu puun varjossa ja ehkä jopa tuulis vähä.. Ja hyvä ilma on sillon ku on vähä viileempää ja pilvistä :D Hassua miten preferenssit muuttuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti