sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Sateinen päivä

Hei taas. Kohta alan opiskelemaan, mutta ensin täytyypi kirjottaa blogia. Kämppisten kanssa ollaan jotenki lähennytty tässä viime aikoina taas kun kaikilla on ongelmia. Ts kahden jätetetyn kanssa ollaan lähennytty. Eilenki hengailin lähes koko päivän kämppisten kanssa, ja tää alkaa tuntua enemmän ja enemmän kodilta. Viime yönäki näin unta että oltiin menty johonki ihmeen leirikeskukseen ja mä sain jonku tosin ison huoneen ihan itelleni ja panikoin et en mä tääl voi nukkuu! Näin kamalan iso huone yksin, ahistaa, missä Inco? :D
Ja kyllä nääki osaa näemmä juhlia. Perjantaina muut meni aperitivolle noitten kavereiden kanssa, mutta mä jäin kotiin kun edellisen illan bileiden jäljiltä väsytti ja tuli myös lätkää. Kun sitten lätkäpelin loputtua noi paukkas kotiin niin oli taidettu kyllä nauttia pari rum e peraa (rommia ja päärynämehua) ja Danielan sisko ja Inco varsinkin oli hyvin ilosella tuulella ja ne kisko mutki lähikirkon portaille istuun niiden kavereiden kanssa (vaikka käytiinki keskustelua siitä onko se nyt sopivaa polttaa tupakkaa ja juoda kirkon portailla), ja kyselivät oliko mulla jotain juotavaa? Ja tietysti kunnon oravaluonteisena suomalaisena multa löyty jääkaapista kalja :) Mutta ilta päättyi sisarilliseen riitaan (hyvin äänekkääseen, mietin mitäköhän naapurit tykkää) kun Luciana-sisko oli sitä mieltä että Danielan pitäs yrittää pitää hauskaa ja Daniela taas vaan halus olla rauhassa. Mä taas koin valaistuksen, kun Daniela käytti osapuilleen samoja sanoja ku mitä mä olin käyttäny ku sisilialaiset yritti saada mua "pitämään hauskaa" ts kun en ilmeisesti puhunu ja nauranu tarpeeks. Eli ehkä kaikki italialaiset ei ookaan niin italialaisia kun luulin. Lisäks Luciana ei es käytä juur meikkiä, eli seki romuttu että kaikki italialaiset meikkais kauheesti.

Ulla ja sen kaveri Arja on nyt myös täällä ja niiden kanssa ollaan käyty syömässä ja Palazzo Vecchiossa ja hengailtu jonkin verran. Ja löysin jopa sandaalit ehkä kolmen vuoden etsinnän jälkeen! Ja söpöt vihreet kengät :) Jännä miten ravintolasyöminen voi alkaa tökkiä. Eilen söin tosin munakkaan, että oli vähän erilaista ettei aina pastaa..

Torstaina oli sitten agrarian eli maatalous-metsätieteellisen bileet. Sitä ennen tultiin Félicienin, Anjan ja Joãon kanssa meille syömään. Olin väsänny parsakaali-vuohen(?)juusto piirakan, joka tosin osottautu ehkä hieman pieneks, mut syytän meiän uunia ettei voi tehä isoja. Ja piti tehä piirakka kun sen osaan. Pasta on kaikessa helppoudessaan liian vaikeeta. (Onneks kämppikset lupas jo ruokkii mut tänään lounaalla jos en mee Ullan ja Arjan kaa syömään). Mutta siis Anja ihastu täysin salmariin, jota maistatin niillä ja totes että sitä täytyy ostaa sit kun se suomeen tulee ens keväänä kattoon lätkän mm-kisoja. Ja Félicienillä oli tietty limoncelloo, kuten aina. Ja ruuan kaa viiniä. Että hyvin lähti käyntiin bileet. Oli Sammyn ja espanjalaisen Marian kaa sovittu kans että soitellaan, mutta meillä tais mennä vähän liian myöhään, ja ne oli ehtiny jo nukahtaa ennen ku päästiin liikkeelle :( Kaikki sano että Agrarian bileet on parhaita, ja olihan siellä ainakin porukkaa. Muistikuvat hieman hämärtyneitä, mutta hauskaa näytti olleen. Seuraavan päivän hissan luento tosin jäi välistä, mistä tuli huono omatunto, kun olin missannut kaikki hissan luennot viime viikolla.. Kun tiistaina oltiin koko päivä puistossa "opiskelemassa" Sammyn ja Ivan (bulgarista, on italiankurssilta tuttu) ja Marien kanssa, ja luulen että taisin saada auringonpistoksen kun yöllä oli jotenkin hämärästi kuumeinen, muttei kuitenkaan kuumeinen olo, ja seuraavana päivänäki oli vielä jotenki kumman nuhamainen olo. Eli siis missasin sillon luennon. Ja torstaisin pitää priorisoida farmakologiaa kun piti viedä sinne yks cd millä oli slaideja joka mulla oli ollu kotona.


Mutta nyt oon kans vähän jo ryhdistäytyny ja ottanu selvää tenteistä ja niihin ilmottautumisesta ja silleen. Eli enää puuttus se lukeminen niihin tentteihin... Nooo kyllä se ehkä tästä. Kova on yritys ainaki, esim eilisessä 28 asteen kuumuudessa se vaan ei hevillä onnistunu. Tänään sataa, eli ehkä saa jotain aikaan kuhan tästä blogilta ehtii. Ja totesin että sade on aika kivaa. Ei tietty aina, eikä sillon kun täytyy lähtee ulos, mutta tälleen välistä sateinen päivä on tosi jees.

Ja tänään illalla suomi-ruotsi! Suomalaisen Aman kanssa puhuttiiin just että jos sais jossain baarissa katottuu.. Ja oon rekrynny myös Anjan kannustamaan ja Amaki on rekrynny jotain kavereitaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti