keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

halpa pyörä hyvä pyörä juu!

Pikainen päivitys tähän väliin kun käytössä on nyt vaan 5-sormijärjestelmä 10 sijaan..

Tänään siis palaillessa kirjastosta, jossa olin ollut Anjan kanssa kahvilla, pyöräilin kaikessa rauhassa keskustan mukulakivikatua, kun yhtäkkiä pyörän eturengas teki stopin, ja lensin näpsäkästi ohjaustangon yli kaaressa.. kuten aina, olo oli kun hidastetussa filmissä, vaikken kunnolla oikeen tajunnu mitä tapahtu. Onnistuin laskeutumaan tosi pehmeesti, tehden ehkä näpsäkästi kuperkeikankin :D Onneks on näitä pehmusteita omasta takaa, ja tullu täällä vielä hankittua lisää ;) No, pari tätiä ryntäs heti kyselemään että onko kaikki ok! Ja yllättäen en tosiaan löytäny itstäni naarmun naarmua, vasen ranne/ kädensyrjä vaan tuntu ottaneen vähän osumaa laskeutumisesta.. Kun sitten lähdettiin tarkastelemaan pyörän tilannetta, niin selvis että joku kriitinen ruuvi oli päättäny sitten irrota, minkä seuraksena pyörän kori, etulokasuoja ja etujarrut oli päässy luiskahtamaan pyörän eteen pysäyttäen tehokkaasti etupyörän. Että se siitä italialaisesta laadusta sitten jos joku siihen jossain vaihessa oli uskonu. Oltiinki aina arvuuteltu millon meiän romupyörät hajoo alta Firenzen hullujen mukulakiveyksien tärinässä :D No, onneks ei olu kova vauhti eikä autojakaan ollu näköpiirissä!

Siitä sitten taluttelin pyörän kotiin, ja aattelin kysellä kämppiksiltä minne kannattaa rannetta mennä näyttämään. Ei se murtuneelta tuntunu, mut ei voi koskaan tietää! Varsinki ku se tuli kipeemmäks kotia lähestyttäessä eikä enää liikkunu niin hyvin ympäri eikä kestäny kuormaa..
Mutta harmillisesti ketään ei ollu kotona! :( Otin siis puhelimen kauniiseen käteen ja soitin empimättä meidän kodin "äidille" eli Anna Lisalle. Se tietää aina mitä tehdä. Ja ties nytkin neuvoa mut oikeeseen ensiapuun, ja lupas tulla vielä hengaileen sinne mun kanssa kuhan töistä ehtii <3 ah, se aina ajattelee vaan muita eikä itteensä <3
No, ensiavussa vierähti sitten tunti jos toinenkin. Loppujen lopuksi niitten kuvattua mun ranteen totesivat että ihan hyvältä ja ehjältä näyttää, mutta varmaan venähtänyt, niin laittoivat siihen puolittaisen kipsin, jota pitää pitää viikko että ranne saa levätä. Että se siitä merenrannalle menemisestä lauantaina kämppisten kanssa! Vähän oli kans suunnitteilla reissaamista johonkin muuhun kaupunkiin bulgarialaisen Ivan ja ehkä Félicienin ja joidenki muidenki kanssa tänä viikonloppuna.. saa nähä mitä siitä tulee..

Mutta ainakin pitää nyt käydä kahessa tentissä kipsi kädessä :D Säälipisteet here I come! :D

2 kommenttia:

  1. Voi raukkaa! Onneks ei sattunut pahemmin.

    Mutta toi on niin sua kääntää tapaturma itselle hyvin päin. Muista kans pelata ne säälipisttet hyvin! ;)

    VastaaPoista
  2. No, tähän mennessä tentit on menny läpi, et eiköhän ollu tarpeeks hyvin pelattu ;) ja itseasias toi oli kämppisten huomio :D

    Ja osaan kaatua pehmeesti, läski pehmentää ;)

    VastaaPoista