lauantai 4. kesäkuuta 2011

Rep futuristico

Fabri Fibra <3

Oon löytäny italialaisen rap-skenen, kiitos kämppisten <3 Tää aamu meni kuunnellen Fabri Fibraa pitkähköllä aamupalalla keittiössä niiden kanssa. Eikä saa unohtaa myös videoiden katsomista. Danielan miesmakuun ei kuulemma toimi, meille muille kyllä ;)

Cazzo, ma trovati un lavoro! Cazzo, trovati una ragazza, cazzo! Fabri Fibra - Vip in trip
(löydä itelles työ, cazzo! löydä itelles tyttö, cazzo!)


Tutti ballano tranne te! Se tu sei fidanzata grida oo oo, oo oo! Se non sei fidanzata grida oo oo, oo oo!  Fabri Fibra - Tranne te
(Kaikki tanssivat paitsi sinä! Jos olet varattu, huuda oo oo oo oo! Jos et ole varattu, huuda oo oo, oo oo!)

Nerokasta. Tää päivä soikin sitten päässä italialainen rap. "Enemmän haluat vähemmän saat, enemmän annat vähemmän otat. Ensin sen oppii, sitten pa pa para para pa pa para! Enemmän unelmoit vähemmän teet, enemmän teet vähemmän unelmoit."

Cazzo on sitäpaitsi nerokas kirosana.

Joo, ehkä tarpeeks Fabri Fibran hehkuttamista. Eilen pelasin taas fudista irkkujen kanssa, ja meiän peli oli tällä kertaa hyvin hallussa (kun oli ulkoistettu vaihdoista vastaaminen raskaana olevalle naiselle, joka ei hermostunu niinku Chris :D ) JA VOITETTIIN! Meinas käydä suomiruotsalaisesti ku johdettiin 3-0 ja tekivät yhtäkkiä lopussa 2 maalia, mut ei sentään. Pelattiin Alannan joukkuetta vastaan. Inhoon sen pitkiä jalkoja. Yritä siinä sitten pitää tyttö kun sen yks askel vastaa sun kahta. Karkas kerran pahasti mutta onneks ei tehny maalia.

Fudiksen jälkeen kotiin suihkuun ja syömään loppu kalakeitto, ja sitten Joãon ja Sammyn ja Sammyn kaverin (joka oli ihan liian jenkki mun makuun..) kanssa tavattiin Piazza Curella. Ciaran oli sanonu et niille saa tulla. Harmi vaan että se ei ihan vielä ollu sielä ite :D No, kyl se parissa minuutissa tuli :) Ja myöhemmin tuli muitaki sen kavereita (ehkä jo munki kavereita, pelattiin kuitenki samassa joukkueessa). Jasper muistuttaa hämmentävästi Kaius-serkkua, sairaan pitkä! :D Ciaranin luota mentiin sitten bileisiin, jotka oli isot! Ja lastenkylpyammeellinen sangriaa :D Loppuvaiheessa tuli poliisitkin ilmeisesti melun takia, ja häippästiin Joãon, Sammyn ja sen kaverin kanssa :)

Tänään siis mukavaa jumitusta tässä aamulla. Ehkä opiskelen pranzon jälkeen. Pitää käydä kaupassaki ostamassa viiniä iltaa varten, kun on pizzaa ja João, Félicien, Anja ja Sammy tulee :) Ohhoh, ja kohta taitaakin olla pranzon aika!

"Mi piaccono le donne.. le more, le bionde, le grasse, le tonde.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti