lauantai 26. helmikuuta 2011

Caffe e biscotti

Taidan olla vähän addiktoitunut tähän bloggaamiseen. No, sellaista sattuu kai paremmissakin piireissä.

Eiliset bileet oli täynnä ketjupolttavia espanjalaisia. Ja kun sanon täynnä, niin tarkoitan myös TÄYNNÄ. Hyvä kun sisään mahtu. Mutta kiva näköala ja kivaa sangriaa ja oma kiva porukka. Marta tosin valitti että ne pojat vaan tsekkailee sen tissejä, ja Adriano valitti että ainoastaan tytöt tsekkailee sitä, eikä pojat :D Huolensa kullakin.Ja siitä seurauksena Martalla on vähän paha olo. Miks tää kuulostaa tutulta jostain aikasemmastakin kommuunista? Onko Martat kollektiivisesti krapulasyöppöjä?

Tänään ois tarkotus lähteä kävelylle ja samalla ulos lounaalle, ja sitten illalla ois täällä "aperitivo", ei siis bileet. Aperitivo on kuulemma siis vähän niinku isomman porukan cena, ja porukka potkitaan pihalle jo puolilta öin. Ettei naapurit häiriinny.

Alan olla kotiutunut tänne kämppään jo aika hyvin. Mikä tarkottaa myös tavarapaljouden räjähtämistä, ja sitä ettei mitään enää löydy kun kaikki on yhdessä isossa kasassa lattialla :D Tänään aamulla etin vaikka kuinka kauan ihan kaikkea. Löysin aina vääriä asioita enkä ikinä sitä mitä etin. Että terve vaan mister Murphy. Pitäs ehkä saada jo se oma koti..


Ja tää on kyllä jännä että Vuokko the aamupalaihminen on jo ihan sopeutunut tähän caffe e biscotti -aamupalaan. Tosin vähän kyllä hätkäytti silti eilen Martan kommentti kun näytin että olin ostanut keksejä: "aa, ostit aamupalaa!" wtf. Ihan kyllä ostin siks että sillä hetkellä teki mieli makeeta, mutta no, maassa maan tavalla ja silleen. Kyllä ne keksit hyvältä maistu nyt aamulla. Aamupala on siis tosissaan ainoastaan kuppi kahvia ja pari keksiä. Mutta jännästi se riittää kun on syönyt sen verran myöhään illalla. Mi piace :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti