torstai 24. helmikuuta 2011

Kämppiä ja espanjaa

Alan päästä tähän italialaiseen ruokarytmiinki :D Aamulla kahvia, myöhänen lounas, jonka jälkeen siestaa, ja illallinen taas ysin jälkeen. Tää rytmi toimii, tykkään! Ja nää kenen luona loisin on IHANIA. Ruokkii mua vaikka yritän parhaani että iteki tekisin ruokaa mut jotenki niillä on aina ruoka valmiina. Hämmentävää.

Ja tänään tunsin itteni jopa päteväksi kohdattuani jonkun vielä enemmän pihalla. Belgialainen vaihtarityttö etti myös kämppää isänsä avustuksella, eikä sillä ollut edes italialaista puhelinnumeroa (jonka siis itse hankin eilen illalla). Ei mee sillä hyvin. Koska ilman jatkuvaa soittelua ja italian höpöttelyä ja kämppien katsomaan menemistä ei vaan saa mitään. Kun on se jännä miten ilmotuksessa ei kerrota välttämättä es tarkkaa osotetta. Saatikka sitte muitakaan epäoleellisia tietoja. Sentään vuokran mainitsevat, ja ehkä alueen. Mutta kaikesta huolimatta itsehän tosi pätevästi soittelin ja selvittelin mistä löytyvät ja kävin katsomassa.

Kohta taas vuorossa tutun tuttu lisää: Sällin irkkukaveri asustelee täällä, ja kun otin siihen yhteyttä, sen kämppis sattumalta oli just muuttamassa pois. Maailma on pieni ja täynnä hassuja sattumuksia.

Täällä on nyt mukava espanjan kälätys josta ymmärrän taas hyvin. not. Chileläinen tuttu kylässä. Tekivät hyvää ruokaa kyllä taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti