maanantai 28. helmikuuta 2011

voiskohan opinnot jo alkaa?

Hmph. Tänään soitti italiankurssin maikka ja sano että kurssi alkaaki vasta viikon päästä, että tän päivän tunti on peruttu :/ Olin jo oottanu että pääsen opiskeleen italiaa!

Myös kun yritin etsiä jotain proffaa jonka oli kerrottu auttavan mua kurssivalinnoissa, niin sitä ei ilmeisesti ole olemassa. Just. Kävin osotteessa joka mulle oli annettu (joka osoittautu luonnontieteelliseks museoks) kun tyyppi ei vastannu puhelimeen ja sähköpostiosote ei toiminu, mut vaksi ei löytäny koko tyyppiä mistään rekisteristä :D Heh, taidampa siis valittaa tädille joka tyypin yhteystiedot mulle anto!



Oon myös selkeesti ulkoistanu ruokkimiseni vähän liiankin tehokkaasti. Ehkä se on seurausta asustelusta äitin patojen äärellä ennen tänne lähtemistä.. Eilen nimittäin hieman kämmäsin syömiseni. Kun olin niin fiiliksissä asunnon saamisesta, etten tuntenut es nälkää ennen kun vasta joskus ehkä kuudelta, jollon totesin että olin menossa Ciarànille syömään puol kymppi, kyllähän siihen nyt kestää. Kunnes yhtäkkiä nälkä hyökkäs. Salakavalasti tuli päälle kuin tsunami. Jolloin tietty tajusin ettei kaupat enää oo auki kun on sunnuntai. Jepjep. Lisäks tajusin myös, kärvisteltyäni kasiin asti, että tietokoneen kello oli väärässä ajassa ja kello olikin vasta 19. No, ei siinä mitään, söin keksiä. Onneks sit ku pääsin vihdoin Ciarànille niin se ruokki mut tehokkaasti, voitto! Ja löysin jopa perille lähes kokonaan ilman kartan apua! Firenze alkaa hahmottua :)

Ja tässä vaiheessa voisin huomauttaa, että jos meinaatte tulla kylään, niin en suosittele sunnuntaita. Eilen illalla kaikki oli ihan kuollutta, vaikka normaalisti ravintolat yms on auki vaikka kuinka myöhään. Kaipa nää sitten pyhittää lepopäivän tai jotain.

Ciaràn kans vinkkas jotain hyviä ravintoloita yms missä kannattaa kuulemma käydä. Ulkona syöminen on kuulemma tosi halpaa täällä kunhan vaan tietää minne mennä.. (lue: pois turistialueilta)

Hmm. Espanjankielistä kälätystä keittiössä. Osuin taas ruoka-aikaan kotiin ;) Tällä kertaa tosin kävin kaupan kautta ja ostin jotain juttuja, että ihan lokki en oo! Keittiössä tunnen silti itteni turhaks kun Adrian kokkaa. Kuulemma Angela kutsuki sitä "isäks" ku niillä oli sillon viime vuonna niitten kommuuniperhe, kun Adrian aina teki ruokaa :D

Oon myös löytäny kätevästi facebook-ryhmiä erasmuksille, joihin oon liittyny, ja nyt sieltä tulvii melkeen ahistavuuteen asti jotain bilekutsuja.. Tänäänki ois kasilta jotain jossain. Huomenna aattelin ainaki mennä kun on aperitivo jossain ravintolassa, eli ruokaa ja juomaa halvalla. Ja keskiviikkona on kai joku tervetulojuttu uusille erasmuksille. Hmm, ois kiva jos ois joku kenen kanssa mennä, ehkä kysyn jos jotain näistä huvittaa lähtee tänään bileileen. En kyllä tiiä huvittaako muakaan, kattoo sitten. Mut huomenna ainaki :) Tänään voisin ainaki kattoo mille kursseille tahon huomenna mahdollisesti mennä. Ja voisin vähän leikkiä turistikävelylenkkiä ehkä kun sää on taas tosi nätti. Huomaa että alkaa olla kotiutunu ku alan kaipaan lenkille tai muuten jotenki urheileen.. Mut huomenna pääsen muuttaan mun uuteen kämppään, jee!

ps. heh, nyt ku kaikki on kommentoinu lukevansa, niin tässähän iskee melkeen ramppikuume kirjottaa :D

tän päiväseltä kävelyltä: San Spiriton aukeaa

..ja joku random söpö pikku kuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti