lauantai 26. helmikuuta 2011

käsi kädessä kuljemme taloon autioon

Näitä juttuja saa sitten myös kommentoida (toim.huom.).. ois meinaa silleen jännä tietää ketkä näitä es lukee :D

Nyt uuvuttaa. Tänään hengailtu ympäri kaupunkia italialais-espanjalaisporukassa. Lähdin Adrianon ja Angelan kanssa aamupäivästä (öhm, ehkä puolen päivän maissa) kävelylle (ihan en oo varma olinko kuinka kutsuttu, kun Angela ensin kutsu mukaan, mut ne oli jotenki yhtäkkiä sit vaan häippäsemässä.. tiedä nyt näistä). Hengailtiin myös auringossa San Spiriton rappusilla.


Angela ja Adriano aika paljon höpötti espanjaks, mutta eipä siinä mitään, en ollukaan kauheen sosiaalisella päällä, niin oli mukavaa vaan hengailla seurassa. Ja tupakan savussa, tietty. Myöhemmin kohdattiin niitten entisiä kämppiksiä ajalta kun ne oli ollu täällä erasmusvaihdossa. Seurasi paljon italian/espanjankielistä puhetta jossa melkeen olin messissä koko ajan. Ja syötiin focacciat auringossa birran kera ja käytiin kahvilla. Siinä vaiheessa aloin varsinkin olla aika poikki kun piti keskittyä keskusteluun niin täysillä että pysy mitenkään kärryillä. Puhe oli mm. uimapukujen ärsyttävyydestä ja miten pitäis järjestää joku tempaus rajattoman rusketuksen hankkimisen helpottamiseks. Tai jotain.


vähän laiskasti oon kuvia kaupungista ottanu. ehkä pitää joku päivä lähtee ihan asiakseen kameran kanssa liikkeelle.


Onneks sieltä lähettiin sitten kotiin. Matkan piristykseksi kävästiin tosin remontoitavassa talossa, jossa nää oli sillon asunu, ja jonne Adrianolla on edelleen avaimet.. Oli aika jännä semmonen autiotalo, jossa oli remonttitelineitä ja vaikka mitä pitkin poikin. Ja näky edelleen jälkiä niitten kommuuniasumisesta. Laatikosta löytyi kondomeja ja mitänäitänyton, kuvia seinillä, Adrian otti mukaan yhdet lakanat jotka oli jääny sinne.

kattoterdellä talon aution, joka päällemme ei romahtanut

Nyt koomataan. Sohvalla. Youtube-bileet ja kokkausohjelma espanjaks.


Sällin kaveri Ciaràn ois kutsunu luokseen syömään, mut en ollu varma onko meillä se aperitivo vai ei. Ja ilmeisesti ei sittenkään, kun kavereille ei käynykään. Tai jotain. Mut tehdään pitsaa sitte illalla. Tsättäilin Iiriksen kanssa facebookissa ja se aiko syödä jo nyt! Kaikkea sitä. Ruokaa jo ennen ysiä, kummallista.

Ja ainiin! Nää on ihania, tää mun on pitäny kertoa jo pari päivää, mutta asun nyt laulavassa talossa! Nää purskahtelee spontaanisti lauluun ihan kuten Vuokko! Ainut ongelma tässä on se, etten tunne italialaisia biisejä, joten mun jukeboksi on hieman epäkunnossa. Täytyy kai opetella, että pääsen normaaliolotilaani.. ;)

2 kommenttia:

  1. Mä luen! (Kuten jo tiesitkin! ;))
    JA OH! JUKEBOKSITALO!!! Musta tuli ehkä just karvan verran vielä enempi kateellinen...

    VastaaPoista