perjantai 25. helmikuuta 2011

kun katson öiseen Firenzeen..

Nopsa teksti tähänkin väliin. Näyttää nyt kovasti siltä että muutan Zona Statutoon symppistyttöjen luo. Jos siis huolivat mut. Aseman lähistö ja hurisevat autot vilkkaalla tiellä sekä minä ei vaan tulla toimeen vaikka kuinka olis kaksoislasitus ikkunassa. Eipä paljon auta sitte ku menee ulos niih. Eli viimenen kämppä katsottu. Kaipa niitä vois vielä yrittää ettiä, mutta hieman nihkeitä ovat heinäkuussa lähtemiselle. Ja tytöt oli kivoja. Ja parveke.

Tänään illalla tiedossa bileet jossain Ponte Vecchion kieppeillä. Illallisen (cena) jälkeen. Joka alkaa ehkä 22 maissa, loppuu ehkä puoliltaöin? Jep, hieman erilainen päivärytmi ;) Mutta toimii mulle, mielelläni oon hereillä aamun ja illan/yön, jos saan koomata iltapäivällä. Iltapäivät on ihan turhia, kuka niillä mitään tekee.

Ja huomenna ois näillä täällä bileet a casa, tai jotain. Ajattelin ehdottaa että ehkä leipoisin kakun tai jotain muuta ei-ruokaisaa mitä osaan, hieman korvaamaan sitä kaikkea mun ruokkimista :D Ja aion niin tuppautua kauppaan mukaan ostamaan juttuja. Mistä puheenollen, jännästi olivat piilottaneet oluet ihan kaupan takaosaan! En ollu löytää :/ Viinejä oli vaikka muille jakaa, ja huomasin että punkku jota eilen juotiin (joka siis oli aika perus, ihan kivaa) makso 1,98e :D Jep, ei oo kyllä hinnalla pilattua näitten alkoholi. Puolen litran olutkin makso joku 70 senttiä. Ei ihme että näillä ei oo mitään ongelmia heittää sitä hukkaan, kuten esim eilen, kun 5 ihmistä ei juonu kokonaista pulloa punkkua. Hyvin jännä tää kulttuuri.

Firenze illalla: Piazza Repubblica

Firenze aamulla: Via Morgagni ja mat-lu + farmasia tdk:t

2 kommenttia:

  1. Yks paikka muuten mistä öistä Firenzeä kannattaa katsoa on Piazza Michelangelo.

    VastaaPoista
  2. Okei, enköhän tässä tuu katsoneeks öistä Firenzeä aika monelta kantilta näiden 5 kk aikana ;) En myöskään oo vielä ihan sinut tän kaupungin miljoonan piazzan kanssa. Piazza sitä ja piazza tätä. Kuka niitten sijaintia muistaa/ löytää kartalta? :D

    VastaaPoista