perjantai 8. huhtikuuta 2011

Asiat sulahtelevat paikoilleen

Noniin. Nyt alkaa tuntua hyvältä täällä oikeesti. Tai että kaveripiirit hieman yhdistyy eikä oo enää irrallisia kavereita vaan kaikki alkaa hengaamaan enemmän yhdessä :)
Italiankurssin Félicien ja Cornelia on tosi symppiksii, ja myös Enikõn kautta tavattu Marie. Niitten kanssa puhuttiin että jos lauantaina lähettäiski käymään Luccassa, se yks kaupunki tässä lähellä. Ja sunnuntaina ois sit vaihtiksena lähtee Aegeen kanssa merenrannalle Viareggioon, tai sit ois joku hämärä vintage-tyyppinen tapahtuma josta en oo oikeen ottanu selvää ja sit pelailua Casa della Creativitàssa. Mutta puhuttiin Félicienin ja Cornelian kanssa että vois tehä jotain kivaa yhessä :)

Tänään ois sit tarkotus ensin lähtee hengaan kaupungille kuhan tästä blogin kirjotukselta ja feisbuukkaukselta ehin. Pitäs sandaalit löytää kun ballerinat hiostaa liikaa täällä 26 asteessa.. Nyt tosin vähän pilvisempää eikä taida olla es 20c. Huhhuh.
Ja illalla ois sit Edmeen megabileet! Tällä kertaa jopa mut on oikeesti kutsuttu ;) Nyt kun nää piirit on vähä laajentunu.. Viime ti Aegeen aperitivolla oli tosi kivaa ja tosi paljon kaikkia tuttuja, ja tuntu että kaikki tutut rupes tutustuun myös toisiinsa! Jes. Tässä on vaan se varjopuoli että nyt Suomi tuntuu entistä ankeemmalta kun täällä on muodostunu nää kivat piirit :D

Ja keskiviikkona olin pelaamassa fudista Alannan kavereiden kanssa! Oli kivaa saada vähän liikuntaa vaikka fudis ei ehkä ihan mun laji nyt ookaan.. Tosin siitä huolimatta mulle selvis että oon ilmeisesti myös lupautunu pelaan niitten joukkueessa jossain EUI-turnauksessa. No, mikäs siinä. Paitsi että tajusin että kun mun Toscanan historia -kurssi alkaa niin se menee kyl kätevästi just ton fudiksen kanssa päällekkäin :/ hmph.

Mutta kans mun farmakologian kurssi alkaa sujua paremmin! Alan pikkuhiljaa päästä ryhmään sisälle ja jutella ihmisten kanssa, ja kans olla perillä asioista mistä puhutaan! Tosin näitten labrakerrat on aika säälittäviä. Tossa viime maanantaina sentään päästiin ite tekeen jotain eikä vaan kuunteleen teoriaa. Mut sekin oli vaan yks värjäys aivoleikkeestä joka oli jo valmiina. Säälittävää. Ja nää italialaiset oli ihan fiiliksissä. Mutta luentokertojen teoria alkaa kans oleen jo tosi jännää ja mielenkiintosta ja uutta mitä en oo oppinu vielä Suomessa :)

Mutta joo. Nyt voisin oganisoida itteni sandaalimetsästykseen! (äh, inhoon pakkoshoppailua, toiv löytäsin jotain!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti