lauantai 30. huhtikuuta 2011

VAPPU!

Sopivasti osu tänne paikallinen taiteiden yö (Notte Bianca) samaan aikaan ku suomalaiset juhlii vapunaattoa :) Notte Biancassa siis kaupungilla on ohjelmaa, museot on auki ja ilmasia koko yön, ja ei oo tarkotus nukkua. Itsehän aion lisätä kombinaatioon vielä skumpanjuonnin :)

Tippaleipiä ei taida täältä löytyä, enkä simaakaan oo ehtiny rupee miettiin tai munkkeja paistaan, mutta ilmapalloja ostin. Myös jotain donitsintapasia löysin lopulta kaupasta :) Ja tänään iski yllättävä himo perunasalaattiin, vaikken suomessa siitä juur välitäkään. Niinpä väsäsin sitten sitäki. Ja skumpat kylmenemässä, tietty.

Ja Félicien symppiksenä ilmotti jo eilen et se on jo ostanu skumppaa mua ja vappua ajatellen <3 Kun tietty noille kavereilleni mainostin että pitää sit viettää vappua kun on kerran Notte Biancaki siinä :) Ja nyt on koordinoiduttu Santo Spiritoon klo 18 juomaan skumppaa ja miettimään seuraavaa siirtoa. Jos keksin sopivan lakin, niin vois vaikka lakittaa Santo Spiriton suihkulähteen patsaan kuin Mantan konsanaan :D

Jee vapunkorvike! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti