perjantai 1. huhtikuuta 2011

Balkan Beat Box!

Ei ääntä. Yskittää. Sen siitä saa kun jo valmiiks hieman yskäisenä menee riekkumaan keikalle :D Mutta ei haittaa! Huippua oli!

Alkuviikko oli aika same old same old. Hengasin hieman irkkujen kanssa ja voitin biliksessä! Kun oltiin molemmat niin huonoja että lähinnä valkonen meni kuoppaan niin sain luovutusvoiton ;D
Anjan kanssa skipattiin luento ja syötiin sen sijaan jätskiä. Käytiin Kitschissä ahtamassa ittemme ähkyyn kun Anjan poikkiskin oli käymässä.

Eilen sitten italiankurssin jälkeen keikalle! Tätä oli odotettu! Harmi vaan että Anjan poikkis oli kipeenä niin ne ei päässy :( Ja Enikõ joka oli kans ollu tulossa tuli kipeeks :( Olin siis hieman pulassa jos en löydä kaveria.
Tiesin kuitenkin että ainakin se joku Bred joka oli kertonu tosta keikasta joskus FACEn sunnuntai-pelailujutussa oli menossa. Se oli laittanu viestiäki facebookissa, niin aattelin että no, onpahan ainakin joku :) Italiankurssiltakin yritin rekrytä porukkaa mutta sain vaan ehkä-vastauksia. Eli ei.

lippuja ostamaan!

kännykamera toimii tosi hyvin aina liikkuviin kohteisiin huonossa valaistuksessa.. BALKAN BEAT BOX!
Apina oli päivän teema. Incon kanssa laitettiin seinälle apinakuvat jotka oli mainoksissa jotka oltiin saatu siellä pitseriassa vkl ja todettiin että ollaan itekin pari simpanssia. Bredillä taas oli paita me&my monkey ja sain taas olla apina. Jollain BBB faneilla oli apinapehmolelu joka joutui lavalle roikkumaan (ks epäselvä kuva). vrt apinaorkesteri.
Global Kan Kan


Mutta eipä menoa haitannut! Bredin ja sen kaverin kanssa oli aikalailla täydellisen hauskaa :D Tyyppi osoittautui Ennin ja Aivelon Tuomaksen veroiseksi tanssikaveriksi, ja hypittiin ja pompittiin ja heiluttiin eturivissä, ja kiivettiin lopussa lavalle kaikkien muiden perässä bändin sekaan! Myös toinen bändi, Global Kan Kan, oli huippu ja tanssi eikun jatkui.. melkeen vielä hauskempana kun oli enemmän tilaa ilmaista itteään ;) Ja tapasin suomalaisen tytön! Jonka olin ilmeisesti tavannu jo jossain lähtöorientaatiossa viime elokuussa. Ja se vaikutti mukavalta ja normaalilta, jes! Se anto numeronsa että mennään kahville joku päivä ens viikolla. Se oli tullu jo syksyllä ja tuns kans Bredin jotain kautta.
Ja olin luullu että Bred on joku espanjalainen tai mikälie, sen nimen perusteella, ja kun se ei vaikuttanu italialaisen liimaletiltä. Mutta ei! Tyyppi on kotosin Firenzestä! Aika jännä. Tosin sekin dissas muita firenzeläisiä ja sano että ne on tylsiä eikä käy missään :D Ja arvas että mun kämppikset on etelästä kun kerroin asuvani italialaisten kanssa :D

Ja kotona alkaa olla tosi kivaa :) Inco piristyy ja selviää että täälläkin on vähän aineksia musikaalielämään ;D Eilen lauleskeltiin jotain biisiä minkä nimeä en muista mutta kertsissä lauletaan domani, domani.. (huomenna, huomenna..) ja tietty se kohta alko soimaan heti päässä kun joku puhu huomisesta. Ja näpsäkästi en sitten juuri muuta osaakaan biisistä. Ja Inco alko lauleskella biisin säveleen miten Daniela viipyy liian kauan vessassa ja millonkohan se tulee ulos että Inco pääsee pesemään hampaita.. Johon tietty vastasin näpsäkästi biisin teemaan sopien että ehkä domani, domani.. :D Ah, rakastan Incoa, se on ihana nyt kun se on paremmalla tuulella <3 (ai kappas, löysin kappaleen youtubesta, sen nimi onkin kekseliäästi Domani. tehtiin italin maanjäristyksen jälkeen.. muistoksi tai jotain)

Noin. Nyt voisin sitten lähteä ettimään italiankurssille kirjan kopioita ja jotain ulos muutenkin. Täällä on aika kesä :) Aurinkoa ja silleen. Viikonlopuks luvassa joku 24 astetta.. ah. Ja tänään ois jotku humanistibileet Piazza Brunelleschillä joista kuulin siltä Adrianin kaverilta Marcolta ja jonne oon kutsunu kaikkia ja kaikki on kai tulossa :) Ja vkl luvassa pari eri järjestöjen reissua lähipikkukaupunkeihin! Että jos on taas hiljasta blogissa niin tiedätte mitä syyttää ;)

1 kommentti:

  1. Blogihiljaisuus kielletty. Koska mulla ei oo omaa elämää, täytyy saada lukea sun elämästä!

    VastaaPoista