perjantai 29. huhtikuuta 2011

elämää pääsiäisen jälkeen

Noniin, nyt kun kaikki suomalaiset on lähteny meneen täältä niin pitäis taas jotenki palata aikaan ennen kun ne tuli. Mikä tuntuu jotenkin vaikeelta, kun kaikki jotka täällä on ollu pääsiäisenä on bondaillu keskenään enemmän, ja must tuntuu et oon jääny jostain ulkopuolelle. Plus, tajusin että kuulun osittain pariinki piiriin täällä mut en ilmeisesti tarpeeks hyvin mihinkään. Pahus. Aina näin. Etin liikaa vaihtoehtoja ja sit en bondaa kunnolla.

Kun perjantaina ois Edmeen bileet, kun sen täytyy muuttaa sen kämpästä, ja nää ois vähä ku läksiäiset. Ja aattelin näpsäkästi että nyt kun täällä kotona on vaan Anna-Lisa niin kysyn siltä että jos pidettäis aperitivo täällä kotona ja sit mentäis bileisiin. Ja sille kävi. Mut sit tajusin et kaikki hyvät tyypit ketä halusin kutsua tänne, esim. João, Felicien, Marie, Enikõ.. ei ollukaa kutsuttuja bileisiin. Hups. Anja on, mut se onki enemmän hengannu noissa Edmee-piireissä, jotka on aika lailla kans Aegee-piirit. Ne oli pitäny jotain cena-juttuja ja piknikkejä Edmeellä pääsiäisenä. Ja sit taas toiset piirit, johon kuuluu nyt ilmeisesti Marco ja Helena ja muita (yks sveitsiläinen tyttö, siihenki oon alkanu nyt tutustuu vähä enemmän vaik eka seki oli vaa joku random. ja hämmentävää ku sen nimi lausutaan ilman tota H:ta!) oli pitäny jotain bileitä taas sit Martálla. Ja missasin sit neki. Tosin en muutenkaa oikee tuu aina toimeen Martán kaa, tai se ei kuulu mun lemppari-ihmisiin. Oon turhan valikoiva selkeesti.

---- italiankurssi tässä välissä ------

Kirjotus jatkuu nyt illalla. Hassua hengaa toka ilta peräkkäin kotona ihan vaan. Mut tuntu ettei huvita juua alkoholia kun kuitenki huomenna ois kahetki bileet joista pitäs valita. Tunnelmoin suomimelankoliaa huoneessani Hectorin, Baddingin ja kumppaneiden kaa. Félicienki tuli vähäks aikaa facebook-tsättiin. Sen tyttökaveri oli lähteny just nyt illalla ja se oli surullinen :( Mut jee se on taas messissä erasmuspiireissä :) ja sano tekevänsä salettiin jotain huomenna :) piirit palautuu! Jes!

Ja tänään tuntu että alkaa olla liikaa turhanpäivästä hauskanpitoo ja vois taas tehä vaihteeks jotain järkevääki mikä edistää jotain elämää. Luin siis Neuropsychopharmaologya! Ja ajattelin ehkä lukee sitä lisää nyt illalla jos vielä jaksan. Tai D'Annunzion Trionfo della Mortea, joka sekin on parempi kirja kun ajattelin ennen ku alotin sen eilen. Aina näin että ajattelee kaiken opiskelun olevan ikävämpää ku mitä se sit onkaan. Tai no joskus se on oikeestiki.

Eilen oli tosi kiva kattoo yhessä Anna-Lisan kaa vaa jotain leffaa ja hengaa rauhassa kotona. Normaalisti täällä on ehkä vähän liian rauhatonta mun makuun. Tai en aina ota selvää mitä tapahtuu. Nyt on helpompaa ku meitä on vaan 2 lauantaihin asti, ja jos tehään jotain niin vaan kaksin. Ja Anna-Lisa on ehkä kuitenki helpoin näistä kämppiksistä ku se on rauhallisin. Tai en tiiä. Lempparikämppis selkeesti vaihtelee :) Mut kiva ollu bondaa vähä senki kaa täällä ku ollaan vaan kaksin, etten oo ainut ns ulkopuolinen italialaisten keskellä.

Anjaki oli fb tsätissä ja puhuttiin taas huomisesta. Että kattoo huomenna, mutta eiköhän kaikki järjesty kivasti. Nyt on hämmentävä fiilis et tahon vaan valvoo tässä yksin ja kuunnella musiikkia. Kummallista, ei yhtään mua. Ehkä se on tää et saan kerranki olla yksin täällä huoneessa. Ja huomenna on kuitenki bileet. Ja ylihuomenna Notte Bianca. No hmm, en tiiä onks tää bloggaaminen enää kauheen koherenttia. Ehkä lopetan tältä illalta ja yritän päästä joskus nukkumaanki..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti