lauantai 16. huhtikuuta 2011

Nysse iski

Noniin. Kaikki muut mun ympärillä on jo ollu kipeinä, ja mulla on vaan ollu jotain säälittävää yskäntapasta. No, nyt se sitte korjaantu sopivasti siihen että Maura tulee kylään. Eilen illalla tuntu että ehkä parempi jäädä kotiin lepäilemään ja nukkumaan mennessä tuntu vähän kuumeiseltaki :/ Toivottavasti menis ohi. Huomenna ois meinaa Fiorentina-Juventus -fudismatsi jonne meillä on liput! :) Hullun tarkkoja nää italialaiset kyllä myymään noita lippuja: piti olla kaikkien alkuperäinen henkkari jos halus liput ostaa, kopiolla ei saanu ku varata! Niinpä siis täytyy Mauran passin kanssa käydä tänään hakemassa vielä sen lippu..

Kämppikset yrittää aina hullusti tyrkyttää jotain niitten luottolääkkeitä jotka kuulemma auttaa aina. Suhtaudun skeptisesti ja googletan ensin ainesosat ;) Ja olivat skandalisoituneita että meiän Finrexinissä on kofeiinia :D Kun esittelin sitä mitä ite yleensä käytän. No, mutta nyt on doupattu sitten kunnon yöunilla ja lämpimällä juomalla ja olo on jo parempi. Ainakaan ei kuumetta oo vaikka vähän tukkonen olo vielä.

Mutta ehkä sain mitä tilasin. Toissailtana oli viiksibileet Marcolla. Meni ehkä aavistuksen myöhään.. tai aikaseen :D Ite oisin ollu valmis vielä lähteen suoraan viikset naamassa jonottaan Uffiziin heti aamusta jos oltas jatkettu vielä vähän aikaa, mutta Félicien ja João feidas. Anja oli jo menny nukkumaan mut se ois ollu valmis herään jos oltais menty. Mut ei. Mut ehkä ihan hyvä ;) Ehittiin näkeen sitten Uffizin galleria myöhemmin iltapäivällä, jokseenkin nopsasti, mutta jonotettiin vaan puol tuntia :) Ja ehittiin oleen sisällä ehkä tunti ennen sulkemista. Mut tulipahan nähtyä. Pitää ottaa kaikki irti nyt ku tällä viikolla nää museot on ilmasia. Ja päivällä ehittiin käymään kans arkeologian museossa ihastelemassa muumioita.

le chef francais, Félicien ja sisilialainen parittaja
Mutta siis viiksibileet. Italiankurssilla koordinoiduttiin Félicienin ja Anjan (puhelimessa) kanssa että mennään Anjalle ensin syömään. Enikõ oli kans kutsunu porukkaa luokseen syömään eka, mutta se asuu vähän kaukana Marcosta ja ei ois ehtiny. Ku mun piti käydä ensin moikkaan vielä Heidiä ja Nikoa jotka oli täällä käymässä ja jotka olin majottanu Ciaránin nurkkiin ja jotka lähti illalla yöjunalla pois, ja sit piti käydä kotona heittään kamat ja ottaan viinit mukaan. Ja näpsäkästi sateli vettä. Muttei onneks paljon. Félicien taiteili mulle ja Anjalle hienot viikset.

Don João
Parhaat viikset oli kuitenki Joãolla, jolla oli aidot :D Tyyppi oli vaan ajellu partaansa pois ja tuunannu niitä hieman ;)

illan isäntä

jännästi hattu löytyi lopulta kaikkien päästä

hyvät pahat ja rumat.. vai mites se meni?

pojat..


kaikki ei voi osaa nostaa kulmakarvaa

toiset osaa paremmin (kuva ei tee oikeutta mun kulmakarvalle..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti