torstai 24. maaliskuuta 2011

come fuoco, ma con V

Noniin. Kirjotetaan sitten taas kun on tullut noottia ettei mitään ole ilmestynyt sunnuntain jälkeen :D
Oikeastaan ei oo ollut mainittavaa kerrottavaa. Ts ei mitään kovin ihmeellistä. Luentoja on ollut ja aperitivoja, kuten aina.
On se kyllä jännä ettei nää oikeen muuta osaa järjestää kun noita aperitivoja. Kaikki tapahtumat on aina aperitivoja. Same old same old. Tänään tosin ois vuorossa jotku paikalliset (vasemmisto?) opiskelijoiden bileet jossain Christianin asuntolan kieppeillä :D Se sano saaneensa jonku flyerin niistä ja käydään tsekkaan ne Anjan ja Christianin kaa :) Tuun suoraan italiankurssilta. Tänään alkaa seki sitte vihdoin. Aika jännää, saa nähä onks se liian helppo se taso ku melkein kaikki on vaihtanu tasolle B2. Mä oon liian laiska ja ajattelin kattoo ensin mikä tää B1 on miehiään.

Mutta täällä on kesä! Tänään vissiin joku päälle 20 astetta, netti sano 22! Ja siltä tuntuuki :) Tosin en mä vielä niin radikaali ollu että ihan hihattomassa. Puolipitkät hihat oli ihan jees.

Tänään farmakologian kurssi oliki peruttu, niin oon vaan pyöräilly ympäriinsä ja yrittäny ettii erinäisiä kirjoja. Anja on lukenu jo D'Annunzion ekan kirjan! Huhhuh. Mul on vielä joku muutama sata sivua jäljellä :D Mut aika kivuttomasti se etenee sit ku sitä ehtii kunnolla lukeen. Mut oon vaan ehkä priorisoinu tällä hetkellä muuta ku opiskeluu. Maanantaina oltiin taas LaCitéssä hengaamassa jamsessionissa, mutta aika hiljasta oli. Mulla ehkä aavistuksen paino vkl päällä vielä ja totesin että yrttitee on jees. Tiistaina taas iänikuinen Aegeen aperitivo Casa della Creativitassa. Anja ei tullu ku sitä väsytti, menin siis yksin, mutta kyllä siellä aina tuttuja alkaa oleen. Benjaminin ja kump. kanssa hengasin eka, ja sitten se irkkubileistä tuttu Anjan kaveri Kathleen tuli kans. Sen kanssa sitten lähettiinkin jonnekin BePoppiin jossa oli Beatles-teemailta ja joku coverbändi. Ja siis muitakin oli mukana, joista Kathleen tuns osan ja osa tuns joitain muuta kautta. Totesin tosin että aika väsynyttä taas. Alan vähän väsyy tähän ainaisiin uusiin ihmisiin. Voisin haluta tehä jotain rauhallista jonku kotona pienessä tutussa porukassa, mut se on vähän vaikeeta kun jos muut ei järkkää ja mul on nää kämppikset jotka käy töissä ja menee aikasin nukkuun. Ja siis kun en jaksa ite mennä aikasin nukkuun ja hengaa täällä kotona niin meen siis jonneki ulos. Tänään illalla olin tosin ajatellu vaan olla kotona, mut ilmesty noi bileet jotka on taas jotain vähän erilaista, niin täytyyhän ne käydä tsekkaan ;) Ja kun nää ei es oo aperitivo, joissa on aina ylikallista tehä muuta ku syyä! Eilenkin mikä tahansa makso ensimmäisen jälkeen 6e. Älytöntä, Anjaki valitti et sil on jano mut ei viitti käyttää rahaa :/

Eilen oltiin sitten ekaa kertaa CDM-järjestön aperitivolla. Anja ja Christian ei kuulemma tykänny, mut must oli ihan mukavaa. Kivaa musiikkia joskin vähän liian lujalla ja hyvää ruokaa. Ne ei kuulemma välittäny siitä porukasta siellä mut en mä nähny siinä mitään kummallista. Aegeessa ja Casa della Creativitassa meinaa ahistaa vähän se että se paikka on jotenki hiljasempi ja kotikutosempi ja en tiiä mikä siinä on, mutta siellä mä en paikkana vaan niin hyvin viihdy. Enkä nää mitään eroo porukassakaan. Paitsi että ehkä jopa CDM-porukka näytti melkeen kivemmalta. Tosin väsytti, niin hengailin vaan keskenäni ja fiilistelin musiikkia. Aina välillä täyty tosin vähän jutella jonkun kanssa joka alko jutella. Ja Enikõ ja Marta patisti ilmottautuun CDM:n kierrokselle San Gimignanoon ja jonnekin muualle :) Ollaan ilmottauduttu jo lauantaiks 2.4. Aegeen reissullu Sienaan ja jonnekin, ja nyt toi on sitte sunnuntaina 3.4. :D Anja ja Christian oli sitä mieltä ettei jaksa kahta reissuu peräkkäin ja ettei niitä kiinnosta toi porukka. Mä olin sitä mieltä että mitä mä sitten teen sunnuntaina? Jos ei tuu muuta tekemistä nii harmittelen sitten kuitenki etten lähteny reissuun. Nössöö tommonen ettei muka jaksa :D Tai ehkä ne aikoo opiskella ja mä oon sitten pulassa kun tulee tentit, mutta minkäs teet. Ja mua taas kiinnostaa tutustuu noihinki ihmisiin ehkä. FACE:n porukka ei vaikuttanu niin mukavalta, mutta ei noissa näyttäny mitään vikaa olevan.

Ja oon tajunnu helpoimman tavan saada ihmiset muistaan mun nimi. Vähän niinku tuli (fuoco) mutta V:llä. Ei voi olla niin vaikeeta.

Huomenna kun mulla ei oo luentoja niin ajattelin että lähen pyörällä Fiesoleen käymään. Ciarán oli sitä mieltä että mee mieluummin bussilla, liian rankka nousu. Mut kun intin et eiks muka oo mahollista niin se sano että no jos haluut hien pintaan nii mee sit pyörällä :D Ja tottakai haluun! Ja sain Christianin lähteen mukaan kun sillä on luentoi vaa 12:30 asti. Kaksin aina kaunihinpi. Ja se on joku himopyöräilijä ilmeisesti, eli se oli tottakai innostunu meneen pyörällä ;)

Ja tänään kävin sitte ettimässä jotain karttaa mikä ois vähän isommalta alueelta kun toi mun turisti-ilmaiskartta. En sitte ostanu karttaa, mut ostin Italian lonelyplanetin :D Oliki ollu ihan liian orpo olo ilman! Kaipaan jotain kirjaan kertomaan mulle mitä pitää nähä ja tehä, jos vaikka sais vähän matkusteltuu ympäriinsä italiaa :)
Ostin kanssa D'Annunzion Il Fuoco -kirjan. Sovittiin Anjan kanssa että toinen ostaa sen ja toinen Il Triomfo della Morten, jotka on ne 2 kirjaa jotka vielä pitää lukee kirjallisuuden kurssiin. Ilmeisesti ennen pääsiäistä. Kun sit alkaa seuraava osa kurssia, jossa pitää taas lukee kirjoja :D Tää blogin kirjotus ja facebookkaus vaan ikävästi vie aikaa kirjan lukemiselta ;)

Ja näillä on joku ihme juttu jalkojen kanssa. Kun kiltisti kirjaston sohvalla Anjan kanssa lueskeltiin, niin kirjastotäti tuli sanoon jotain meiän jaloista. No, otettiin sitte jalat pois sohvalta. Kohta kirjastotäti tuli uudestaan sanoon että hei pistättekö siis noi kengät jalkaan? Täh. Mitä harmia siinä muka on että hengaa sukkasilteen jos jalat ei es oo sohvalla enää? Ei voi ymmärtää. Ja Iiriksen kavereista yks sai kans junassa sakot siitä että piti jalkojaan penkillä. Aika jännä. Jalkojen syrjintää! :(

Ja näitten käsitys labrasta kurssilla on aika jännä. En es tienny että farmakologian kurssiin sisältyy labraakin, mutta ilmeisesti vielä seuraavat 3 maanantaita meil on labraa. Tosin tänä maanantaina se tarkotti yhessä assarin kanssa liitutaululla laskemista ja metodin läpikäymistä. Eikä muuta. Kuulemma meitä on liikaa nii ei voi tehä mitää. Ei sitte, en kyllä ois halunnukaan. Mitä siitäki tulee jos mut päästetään johki labraan sählään italiaks ;D

Noni, nyt on taas jotain kerrottu niin ei tarvi valittaa :) Vähän ehkä puolella aivolla tuli nyt kirjoteltua sekavasti, mutta kohta täytyy lähteä kurssille ja keksiä mitä laittaa päälle kun pesi just kaikki vaatteensa. Onneks on hamekeli ;) Ja kurssilta sitten suoraan bileisiin josta tiedetään vaan jonku random flyerin perusteella :D Kattoo mitä täst tulee, mut meil on viinii! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti