tiistai 15. maaliskuuta 2011

kirja ja kaakao

Sade vois loppuu. Päivällä ei onneks satanu ja melkein paisto aurinkoki. Sentään ostin eilen 1e-kaupasta sadeviitan, nii auttaa vähän pyöräilyy.

kirjojen selailua viinin ja musiikin lomassa
Eilen illalla oltiin sitten Anjan ja Christianin kanssa La Citè -nimisessä pikku jammailukirjakahvilassa <3
Se oli ihana! ja päätettiin heti Anjan kaa ottaa se kantikseks. Harmi vaan että mä en asu lähempänä. Pitäs asuu jossain San Spiriton kieppeillä, se on ilmeisesti paikallinen kallio, jossa on kaikki tommoset symppikset vähän vaihtoehtosemmat paikat. Ja harmi kans että Anjalle on niin tylsä pyöräilyreitti täältä mun luota, lähinnä vaa jotain isoja teitä jos tahtoo mennä lyhintä reittiä. Ois niin paljo kätsempää asua lähekkäämmin.

kaakao ja piirakkapala. kiusaukset - kuka nyt niitä jaksaisi vastustaa?
Mutta mainitsinko jo että La Citè oli ihana! Se oli täynnä kirjoja joita sai lueskella, ja siellä on joka ilta jotain eri ohjelmaa, maanantaisin aina jazz jam session :) Ja keskiviikkosin ilmeisesti swingiä lindy hopin opetuksen kera! (tuli heti mieleen Sälli jostain kumman syystä.. :) ) Ja sohvia ja mukavasti kuluneita puisia kalusteita ja kahvila/baari :) Join ehkä maailman paksuimman kaakaon. Siellä sai valita eri makusista kaakaoista ja mun oli nougat <3 Anja oli istuttanu muhun suklaahimon ku kerto syöneensä suklaata aikasemmin päivällä. Rikollista.

Christianki sitten vähän myöhemmin liitty seuraan. Just selitin Anjalle, et ensin dissaan kaikki ihmiset mun blogissa ja sit toteen ettei ne ookkaan niin pahoja :D Christian on oikeestaan ihan symppis, ja ainaki normaali. Päivällä hengasin sen kanssa jonku tunnin Via Morgagnillaki ku olin yrittäny mennä farmacologian kurssille jota en sitte löytänykään ja ajattelin lukee mun kirjallisuuden kurssin kirjaa, Il Piacere by D'Annunzio (joka vaikuttaa muuten just hyvältä!). Jännä kyllä toi farmakologian kurssi. Ohjelmassa netissä lukee että sen ois pitäny alkaa 1.3, kuulopuheena vaihtarilta sain kuulla että nyt maanantaina, mut missään ei näy ketään. Törmäsin sentään Firenzeläistyttöön joka kans etti sitä ja etittiin yhessä. Se lupas kysellä tänään jollain muulla kurssillaan porukalta ja laittaa mulle sit viestiä. Ja näemmä viestin perusteella maanantaisin ollaanki jossain muussa paikassa, mut kukaan ei vaan oo vaivautunu tiedottaan. Just. Tyttö puhu kans jännästi firenzeläismurretta. Daniela-kämppis aina tilittää siitä. Kun Firenzeläiset muka väittää puhuvansa ainoina oikeeta italiaa, mut ei se oo. Ne lausuu kaikki C:t H:na. Oli vähän jännää yrittää ymmärtää sitä tyttöö :D "Hoha-hola hon hanuhhia horta horta" (Coca-cola con canuccia corta corta = kokis lyhyen lyhyellä pillillä) on kuulemma sanonta jolla tehään pilaa näitten puhetavasta :D

Oli ehkä jotain muutakin mitä piti kertoo mutta nyt ei ehkä ehdi! Ohimennen aika karkas jonnekin ja pitäs lähtee taas aperitivolle! Ci sentiamo dopo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti