torstai 3. maaliskuuta 2011

Kohti humanismia..

Nyt on asiat hyvin. Tai oli ne ennenkin, mutta nyt on vielä paremmin. Koko ajan selkeesti vaan paranee :D

Saksalainen Anja on vielä kivempi kun mitä ensin ajattelinkaan. Ollaan samalla aaltopituudella, ja tahdotaan kans jutella keskenämmeki italiaa oppiaksemme ja ollaan jopa about saman tasosia :) Jes, paitajapeppu-kaveri, jonka kanssa voi yhdessä käydä tapahtumissa tms! Just tää oli se mikä vielä puuttu!

Tänään käytiin yhdessä tsekkaamassa joku tervetulojuttu humanismilaitoksella. Festa delle Nazioni osottautu eri maista olevien opiskelijoiden ständeiksi, joilla ne tarjos oman maansa ruokaa ja juomaa. Ihan kiva, sai makeaa mahan täydeltä ja vähän suolastakin, ja päähänsä myös vähän alkoholia, mutta ei siinä erikoisemmin ihmisiin tutustunu. Harhailtiin sitten Anjan kanssa sisälle, josta bongattiin ilmotustaululta kaikki tiedekunnan kurssit! Jes! Koska netissä ne oli harvinaisen epäselkeesti, taas vaihteeks. Ilmotustaululta löyty ajat ja paikat ja koska kurssit alkaa. Ei tosin opintopistemääriä, mutta mikään ei kai voi olla täydellistä. Palloiltiin siinä aikamme, ja Anja innosti mua entisestään opiskelemaan kaikkea jännää, kun se kerran opiskelee italian filologiaa ja jotain mediatutkimusta.. Ja ennen kun huomasinkaan niin muistikirjaani oli kertyny erinäisten jännien kurssien tietoja, ja bilsan opiskelu alko kiinnostaa vähemmän ja vähemmän ;)


Siitä sitten palloiltiin ympäriinsä ympäri kaupunkia ja aateltiin että vois kahvilla käydä. Hieman hankaluuksia keksiä joku kiva kahvila joka ei ois kauheen turisti. Lopulta mentiin yhteen jossa olin jo käyny San Spiriton aukiolla. Siellä sitten kätevästi leviteltiin muistiinpanomme kursseista ja pohdiskeltiin mitä otetaan :D Todettiin että molemmille käy huonosti se italian kielikurssi, jolle ollaan ilmottauduttu ja päätettiin huomenaamulla mennä juttelemaan kielikurssitädille että jos ois joku kivempi johon sen vois vaihtaa. Mä päätin loppujen lopuks ottaa sen kurssin farmakologiaa jota olin aikasemmin katellu, mutta sen lisäks hieman italiankielen historiaa, italian kirjallisuutta ja Toscanan alueen historiaa :D
Myös Anja aiko ehkä ottaa nää samat humanismikurssit, tai ainaki osan, en ihan muista.

Tänään illalla ois sitten tarkotus mennä Cena internationalelle, eli syömään ja juomaan johonkin ravintolaan muiden erasmusten tms kanssa. Ilmottauduttiin tänään päivällä FACE-järjestön ständillä. Vähän epäselväksi jäi tosin kuuluuko esim juomat hintaan. Fb-kutsun perusteella vaikuttas, mutta ne tyypit oli hiukan epäselkeitä. No, sen näkee. Sovittiin että mennään samaa matkaa ja vaikka hieman etkoillaan jomman kumman luona :)

Ai, ja nää mun uudet kämppikset ilmeisesti ei harrasta siestoja. No, en anna sen estää mua. Kauheen väsyttävää tää kaikki uus.

sadesäällä ponte vecchiokaan ei kuhissut turisteja

1 kommentti:

  1. Eiii, mä en kestä, et siellä voi olla noin kivannäköistä sateellakin!! Epäreilua!

    Ja paitajapeppu-kaveri on hyvä juttu, se luo aina omanlaistaan tunnelmaa ja ikimuistoisia hölmöyksiä! Älkää antako halvan markettiviinin nousta huppuun ;)

    VastaaPoista