perjantai 25. maaliskuuta 2011

I go to the hills..

Poljettiin sitten tänään näpsäkästi ehkä nelisen kilsaa pelkkää ylämäkeä! Menomatkalla reidet ja pakarat huus hallelujaa, kun taas takas tullessa sormilihakset, jotka puristi käsijarruja. (Matka ylös: ehkä 40 min. Alas ehkä 10 min. Jos sitäkään.)

Mentiin siis käymään Christianin kanssa pyörillä Fiesolessa, joka on läheinen pikkukylä kukkulan päällä. Hienot oli näköalat ja hieno oli ilma! Tosi lämmin, vaikka huipulla tuulee, niin pyöräily kummasti kompensoi :) Paikan päällä oli voittajaolo, lähes koko matka pyöräiltiin, ehkä viimeset 100m talutettiin kun mulle iski kuolema :D Kämppikset vaan pyöritteli päätään ku kerroin että olin menny pyörällä ja Ciaránki oli ollu eilen epäileväinen hankkeen onnistumisesta, mutta hah! Mepä tehtiin se! Eikä tehny es (kauheen) kipeetä! ;)
yksi jokseenkin lukuisasta pienestä tauosta matkalla ylös
I go to the hills!!!


Where the light touches, is our kingdom - harmi vaan että oli pilvistä. (Firenze taustalla)

Ciaránin suosittelema hintavahko, mutta hyvä ravintola ihanalla näköalalla. Tänne siis mennään sitten kun äityli ja iskäli tulee ;)
Huipulle päästyä ylihintava olut ja pitsa vei taivaisiin. Paremmalta ei ois voinu maistua.

Kotonakaan en oo saanu nyt illalla oikeen rauhan hetkeä vaikka olin ajatellu että ahkerasti opiskelisin. Ts lukisin D'Annunziota. Mutta jumituin keskelle Danielan ja Incon keskustelua ja sitten alettiinkin tehä cenaa ja kaikki jopa tällä kertaa söi yhdessä ja tehtiin yhdessä ja laulettiin youtubesta karaokee mm. Raffaella Carraa: come bello far l'amore nel Trieste in giu! Sekä Ricci e Poveria, ja myös tietty aikuista naista: Maledetta primavera ;) Ja sitä ennen näpsäkästi tanssittiin pizzicaa, Danielan kotiseutujen kansantanssia :D

Näin hauskaa ei oo aikoihin ollu täällä kotona! Incokin oli hyvällä tuulella :) Mulle vaan oli hieman väsyttävää kun kauheesti piti keskittyy että ymmärtäisin laulujen sanoja ja kaikkee mitä mun ympärillä tapahtu, ja en ollu saanu levätä yhtään Fiesolen reissun jälkeen :D Mutta mikäs tässä.

Eilenkin olin italian kurssin jälkeen vielä niissä vasemmisto-opiskelijabileissä :D Oli ihan kivaa, livebändejä ja porukkaa ja jopa ruokaakin! Mikä oli ihan mukavaa kun olin syöny päivällä vaan salaatin. Ja Christian oli ostanu ehkä maailman pahinta punkkua :D Ja syötiin sen suklaamuffinssit. Ja käytiin asuntolassa vessassa, jossa piti jättää pantiks henkkarit ja vaksi läksytti kun tultiin takasin ku ei oltu tajuttu että piti ottaa joku kulkukorttikin joka ois pitäny palauttaa. Hups.

kivasti olivat rakennuksenki valaisseet. aika vaikuttavaa.

Christian, Anja, Guillermo ja muffinsit
näkymää asuntolasta

Italiankurssikin vaikutti ihan kivalta, maikka sympaattiselta, ja katottiin piirrettyä. Ja vaihdettiin facebook-yhteystiedot kaikkien kivojan kanssa, tietty. Pieni miinus että jouduin istumaan koko kurssikerran espanjalaisen insinööripojan parina, joka oli erasmuksena sen espanjalasen insinöörityttöystävän kanssa (joka siis myös kurssilla), ja meillä ei oikeen synkannu. Muut vaikutti kyllä mukavilta, erityisesti yks itävaltalainen lääkistyttö, brasilialainen tyttö, ja yks belgialainen maat-metsis poika :)

Tänään voisin siis ihan kiltisti nyt jäädä kotiin. Huomenna Adrian on kutsunu sen synttäripiknikille päivällä, ja illalla sitten kämppikset on menossa johonki karaokepitseriaan jonnekin, jonne ehkä mahdun mukaan jos johonkin autoon mahtuu, tai sitten on jotku kasari-erasmusbileet jotka on jotku privaatit ja pitää rekisteröityy fb:ssä että pääsee mukaan. Aika jännä.
Mutta nyt sängyn kutsu on hyvin vahva. Incokin meni jo nukkumaan. Buona notte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti