perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tervehenkistä lenkkiä ja kirjastoa

Noniin, ja niinkun siinä aina käy, niin lenkin jälkeen tuli heti parempi mieli. Lenkkeily ei kyllä mitenkään erikoisen paljon aina innosta täällä, kun aina sen jälkeen maistuu pakokaasut suussa :/ Vaikka kuinka yrittäs etsiytyä vähempiautoisille paikoille (mahdotonta).
taas lenkkeillessä löytyi puistoa. huomaa lohikäärmeet rappusilla!

Ja mieli parani vielä enemmän kun unkarilainen Marta kutsu luokseen unkarilaiselle cenalle, jonne tulee kans joitain kreikkalaisia joihin se on tutustunu jollain kurssilla ja joitain muitaki, eli tutustun uusiin ihmisiin :) Jee. Ja Anna-Lisakin huomautti että voin kysyä jos vaikka Danielaa esim huvittaa tehä jotain ja voidaan kysellä kans niitten yhteisiä tuttuja mukaan. Tosin ihan en oo varma puhuks se tästä päivästä vai huomisesta. Mutta kumminkin. Tuli kiva olo että ne tahtoo leikkiä mun kanssa :) Ja äsken join teetä kivasti Danielan kanssa jutellen (aina kyllä vähän rasittavaa jutella kaksistaan kun tarvii keskittyä niin paljon, helpompi olla porukassa).

Myös Ciarán kutsu johonkin Brassibileisiin illalla kun häiriköin taas sitä tylsyydessäni (tosin se väitti etten mä häiritse). Taidan kyllä passata, kun ne taitaa taas olla jossain vähän kauempana :/

Ja tänään oli päivällä jopa niin tylsää, että lähdin etsiskelemään kirjastoa, jossa lukea ihanaa Pialta lainassa olevaa tiiliskiveäni: Principles of Neuropsychopharmacology :) Tosin kiinnosti myös Oblate-kirjasto, kun kaikki kehuvat sen kattoterassia jossa on kahvila ja kiva lueskella. Ja olihan se ihan mukava kirjasto, ei kovin suuri, mutta sympaattinen :)
kirjaston terde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti