keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

uusi päivä uusi koti

Päivä alkoi ihan mukavasti heräillessä uudessa kodissa. Muut on tainneet jo häippäillä jonnekin. Paitsi toi äiti joka hääräilee tossa. Se vois yhtä hyvin olla taloudenhoitaja. Eilinen vitutus on poissa ja elämä hymyilee taas :) Ja syykin taas jälleen kerran selvis eiliselle mielentilalle, onko sitä aina pakko olla nainen?

Erasmusaperitivo oli ihan mukava huolimatta vastahakoisuudesta mennä yksin jonnekin missä on liikaa ihmisiä jotka kaikki tahtoo tutustua kaikkiin. Olin aika ajoissa niin ettei paikka vielä tulvinut porukkaa, ja perilleki löysin mukavasti. Se oli jossain Casa della creatività -paikassa ihan Duomon vieressä hämärällä pikkukujalla. Porukka puhu sekä englantia että italiaa, ja ite yritin aina etsiytyä niitten seuraan jotka puhu italiaa, tietty.

Tutustuin heti aluks tosi mukavaan saksalaiseen Anjaan Hannoverista, ja olin fiiliksissä että tutustuin heti saksalaiseen kun yleensä tuun niitten kanssa hyvin toimeen. Kohta en ollukaa enää niin fiiliksissä saksalaisista ku selvis että koko paikka suorastaan TULVI niitä. Myös espanjalaisia oli kohtalaisen paljon, kuten odottaa saattaa, ja heti alussa ennakkoluulot espanjalaisista erasmuksista vahvistuivat kun paikalla hengas kolmen kopla niitä, jotka kälätti espanjaa keskenään ja vaikutti pissiksihköiltä. Tutustuin myös aluks itävaltalaiseen Arnoldiin, jota saa kuulemma myös kutsua Schwarzeneggeriks (just..). Kun ruokaa tuli saataville ja aikaa kulu, niin paikka täytty kyllä nopeesti. Sen jälkeen kiertelin ja törmilin erinäisiin ihmisiin, mm. Williin Ohiosta (cowboy-hattu päässä), Brasilialaiseen väikkäritekijään ja italialaiseen joka puhu englantia niin hyvin yhden saksalaisen kanssa, etten yhtään arvannu että se oli italialainen!

Jossain vaiheessa löysin jopa pari biologia :D Italialaisen Emanuelen sekä espanjalaisen Guillermon, joka oli myös hämmentävä espanjalainen siinä että puhui hyvin englantia eikä tahtonut hengata muiden espanjalaiseten kanssa. Selvis että Guillermo aikoo kans käydä farmakologian kurssin, niin nakitin sen heti antaan numeronsa mulle että mulla on joku tutuhko kohtalotoverivaihtari siellä :D Voitto. Emanuele aiko käydä neurotieteen kurssin, mutta siitä en oo ihan varma tahonko ite. Niitten ja Anjan ja niitten kanssa hengaavan saksalaisen (?) pojan jonka nimeä en muista kanssa hengasin sitten kunnes lähettiin kotiin. Heitin ilmoille että olis kiva jotain fudismatsia käydä katsomassa kun kerran italiassa ollaan ja ne tarttu syöttiin, jes! Kuulemma on tulossa joku Fiorentinan ja Milanon matsi.

Kun tulin kotiin niin nää oli vielä hereillä, ja kun puhuin siinä Annalisan kanssa ja valittelin kurssien löytymisen vaikeutta netistä, niin se lupas auttaa mua tänään, jee :) Tänään en sitten oikeen tiiäkään mitä sitä sitten tekis muuten. Lenkille aion ainakin kun eilen en jaksanukaan. Ja selvitellä niitä kursseja. Ja ehkä pestä pyykkiä. Jännä miten sitä huomaa tupakanhajun omista vaatteista vasta kun muuttaa pois ketjupolttajien kämpästä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti