perjantai 4. maaliskuuta 2011

Pyörimistä kaupungilla

Kaveripiiri karttui taas yhdellä sympaattisella unkarilaisella Martalla (eli nyt on majotus myös Budapestissä varmistettu jos sinne eksyn.. ;) )

Eilen oli FACE-järjestön cena Osteria Dell'Agnolossa, joka oli varattu ainoastaan erasmusten käyttöön. Oli ihan kivaa, ja tutustuttiin pariin unkarilaiseen tyttöön paremmin. Toisen Anja oli tavannu jo jossain virastossa palloillessaan, toinen taas oli törmänny jossain siihen toiseen :D

Cena muistutti perussitsejä, joskin ilman laulua :( (tai ehkä hyvä), ja viini virtas! Näin suomalaisena tunsin ensin hieman mustasukkaisuutta pyötämme viinipullosta, kun ajattelin että illan 12e hintaan kuului ruuan lisäksi vaan se yks pullo neljälle tms. Mutta ei! Turhaan huolehdin, aina kun pullo loppui, ahkera tarjoilija toi samantien uuden täyden tilalle :D Uskomatonta näin suomalaiselle.. Meidän pöydässä oli meidän ja unkarilaisten lisäks joku italialaisbritti lakiopiskelija, joku italialainen, ja toisessa päässä joitain tyttöjä, ja facen aktiivi. Juristi oli hieman tylsä, ei mitään uutta auringon alla. Face-aktiivilla taas oli suunnattomia vaikeuksia lausua ja muistaa mun nimi ja se veti siitä suunnattomasti huvia :D Toinen unkarilainen Eniky räpytteli silmiään juristille, ja me Martan kanssa pöydän päässä lipitettiin viiniä :D Porukka ei ihan resonoinu meiän kanssa, mutta kivaa oli kuitenkin. Sillon kun muitten jutut ei kiinnostanu juteltiin omiamme :)

tässä päässä pöytää nirsoilijatyttöjä jotka eivät huolineet antipastoihin kuuluvaa maksajuttuleipäänsä. pyh! se oli superhyvää! onneksi vuokko-komposti toimii aina.
 
Jatkot oli jossain paikassa nimeltä "Pink", joka tosiaan oli nimensä veronen ja pinkillä valaistu! :D Ei siellä kauheen kauaa viihdytty. Tosin ehdin tutustua toiseen suomalaiseen tyttöön, joka vaikutti hieman.. öhm.. erikoiselta. Vähän ehkä maaniselta. En oikeen tiiä, hieman aggressiivisesti haki huomioo.

Tänään sitten hieman väsyneenä Anjan ja Martan kanssa käytiin ensin kielikeskuksessa vaihtamassa italiankurssi sopivampaan, jes, onnistu, voitto: nyt on kurssit järjestyksessä! Etsiskeltiin myös käytettyjä pyöriä myyvää kauppaa, mutta ne oli just myyneet viimesen, seuraavalla viikolla ehkä sitten. Koska pyörä alkas oikeesti kohta tulla tarpeesen, ei enää jaksais kävellä enkä jaksais käyttää bussia. Pääsis vaan niin paljon nopeemmin pyörällä. Ja tosi moni täällä pyöräilee ja täällä on kans tosi paljon pyöräteitä! Joka on jotenki hämmentävää. En ollu ajatellu et eteläeurooppalaiset pyöräilis tällee. Kaikkee sitä oppii :)
Olin kattonu myös netistä yhen ilmotuksen käytetystä pyörästä, ja tapaan sen tyypin huomenna illalla. Kattoo jos mul sit ois pyörä!

a pranzo: 8e hintaa primi piatteina pastaa ja secondoina jotain paistia rucolan ja parmesaanin kera. ihan liikaa ruokaa! maha huusi apua. (mutta suu maiskutti ;P )

Illalla ois näillä kämppiksillä peli-ilta, mut Anja just ilmotti kans jostain erasmustytön bileistä. Ilmeisesti nyt Anja tulee tänne ensin ja katsellaan sitten niitä bileitä :) Vähän väsyttää nyt koko päivän kävely..
Ai ja roudasin Adrianilta yöpöydän! Nyt on sitten semmonenkin, voitto. Ja kipeät kädet sen roudaamisesta pitkin kaupunkia bussilla ja kävellen. Mutta onneks tänään on sentään ollu taas ihan superhyperkeväistä ja aurinkoista, ja käytin lähinnä ohutta kesätakkia tai en takkia ollenkaan :) Ja jotain hyötyä näitten talojen huonosta eristyksestäkin on, kun aamulla tietää jo sisälämpötilan perusteella kuinka paljon tarvii ulos pukeutua: jos sisällä selviää jossain vaatteissa, ulkona selviää niissä myös varmasti takin kanssa! :D

Jep. Kuitti. Eipä taida enempää raportoitavaa olla tällä kertaa. Vähän alkaa olla väsynyttä tää mun raportointi kun Firenze tulee tutummaks ja asiat ei oo enää niin uutuudenviehättäviä, ja alkaa näitä kavereitakin olla niin on muitakin virikkeitä kun kirjotella blogia.

Joten äiti, jos en sattumoisin tässä joku päivä sitten kirjoitakaan, niin se ei tarkota että viruisin jossain ojassa tapettuna tai että olisin kadonnut jonnekin :D Ei nimittäin kuulu suunnitelmiin. Raportointi vaan saattaa vähetä kun alan toistaa itteeni. Jep, ci sentiamo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti