torstai 3. maaliskuuta 2011

Pakokaasut keuhkoissain osat 1 ja 2

Jes. Elämä alkaa hahmottua. Nyt on pyykki pyörimässä koneessa ja kohta on taas vaatteita mitä käyttää :) Ja eilen illalla kävin vihdoin lenkillä, ja oli ihanaa! Lenkin jälkeen oli pitkästä aikaa lämmin ja kämppikset villapaidoissaan hämmästelivät mun hyppimistä ympäriinsä t-paidassa.. Tosin vienot pakokaasun tuoksut hieman häiritsivät. jotkut lenkkeilee verenmaku suussa, minä näemmä pakokaasun :D Tänään aamulla sitten lähdin uudestaan lenkille eilisestä innostuneena, ja kävin tsekkaamassa läheisen puiston joka oli eilen illalla jo mennyt kiinni. Oli ihan sympaattinen, joskin hieman ylämäkinen ja pienehkö puisto.

Oon myös enemmän hengannu näitten kämppisten kanssa ja ne vaan muuttuu sympaattisemmiks! Eilen Danielan äiti teki lounasta etelän tapaan: jotain pastaa ja jotain kasviksia jotka muistutti etäisesti pinaattia ja parsakaalia. Ei mitään hajuu mitä se oli, mutta hyvää todellakin! Äitikin oli oikein sympaattinen (joskin kovaääninen, ja ajatteli ilmeisesti että jos en tajuu niin tajuun paremmin jos se puhuu kovempaa..) nyt ruokapöytäkeskustellessa, kun yleensä se vaan oli hipsiny ympäri taloo ja en ollu oikeen jutellu sille. Huomasin taas eroja suomalaisessa ja italialaisessa kulttuurissa. Ja täytyy myöntää että pidän ehkä enemmän tästä. Ruokailu ei oo vaan syömistä, vaan se on Tapahtuma. Kaikki kokoontuu pöydän ääreen ja siinä sitten kovaan ääneen keskustellaan ja pidetään hauskaa ja usein vähän juodaan lasi olutta tms. Melkein pysyin taas mukana eilisessä keskustelussa, mutta vaan melkein.

Ruuan jälkeen Anna-Lisa aiko tehä omenapiirakkaa (mun omenoista, jee! osallistuin!), ja siinä sitten kaikki mentiin yhdessä sähläämään (paitsi Dani, jolla oli pää kipee). Anna-Lisa paljastu paikan kenraaliksi ja ohjaili tehokkaasti mua ja Incon siskoa, ja me pokkuroitiin neiti kenraalille :D Kun piirakkaa oli syöty, muut tytöt lähtivät saattamaan Danielan äitiä asemalle, ja mä lähdin lenkille, vihdoin! Ja kätevästi kun tulin sitten lenkiltä, tytöillä oli suunnitelmissa syödä pizzaa, enkä mä tietenkään vastustellu ;) Jännästi olivat ostaneet pakastepitsoja, jotka oli jotain tosi perus, pelkällä juustolla ja tomaattikastikkeella, ja sitten siinä tehtiin inventaario mitä laitetaan niihin päälle: meiltä löyty sieniä, kinkkua (ja siis ei mitä tahansa kinkkua, vaan oikeeta italialaista), oliiveja (mun: jee! osallistuin!), rucolaa, tomaattia, jotain mozzarellan tapasta juustoa.. ja niitä sitten näpsäkästi yhdisteltiin eritavalla että saatiin 5 erilaista pitsaa, jotka kaikki jaettiin 5 osaan :)

Varsinkin illallisella selvis kyllä selkeesti tyttöjen persoonallisuuksista asioita: Anna-Lisa on johtaja, joka sanoo mitä tehdään, ja Daniela puolestaan on pikkasen drama queen joka kertoo mielipiteensä. Esim yleensä Daniela on tosi hyvällä tuulella ja hymyilee ja nauraa, mutta eilen kun sitä ärsytti, niin sen kyllä huomas. Kun sillä oli vähän pää kipee ja sitä ahisti et se lihoo kun syyään niin paljon :D Kaikki muut vaan hieman ystävällismielisesti naureskeli sen vaahtoomiselle ;) Inco puolestaan vaikuttaa mukavalta ja vähän hiljaselta. Mut tosin sen poikakaveri kuulemma on just jättäny sen ja sen takia sen siskokin on kylässä.. Et ehkä se tosta piristyy. Nää on kaikki ilmeisesti jotain 28v kieppeillä, ja ne oli luullu et mä oon 20-22 :D Aikasemminki nää italialaiset on luullu mua paljon nuoremmaks. Aika jännä, en mä mielestäni erikoisen nuorelta näytä, vai näytänkö?

Hah, kävin ripustamassa pyykit ja jännä miten sekin voi olla kokemus! Tuli ihan italialainen olo, kun partsilla ripustelin niitä pyykkipoikien kera naruille tuulessa kohmeisin sormin yrittäen varoo ettei tuuli vie :D Jotenki ku siinä linnut viserteli ja sisäpihalla näkyi muillakin partseilla pyykkiä liehumassa.. hih.

Nyt pitää lähtee johon erasmustapahtumaan. Meen yhdessä sen saksalaisen Anjan kanssa. Tää on joku Festa delle Nazioni, jossa kai esittäytyy eri maita tai jotain ja on taas mahdollisuus kevätlukukaudeks tulleilla erasmuksilla tutustuu porukkaan. Jep, I'm off! Ci sentiamo dopo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti