perjantai 11. maaliskuuta 2011

Honeymoon is over

Noniin. Muutaman viikon täyden sokean ihastuksen jälkeen suhteeseemme italian, tai firenzen, kanssa alkaa nähdä arjen todellisuuttakin. Eilisen iltamässäilyn jälkeen voisin taas arvostaa hieman kevyempää iltaa ja toisaalta taas oikean aamupalan syömistä. Tää keksijuttu aamulla ei oo enää kivaa. Ostin muroja. Myös autot jokapaikassa alkaa tympiä. Täällä on vaan pakokaasuja ja ihmisiä kaikkialla. Voisin ehkä asua hieman lähempänä jokea niin ois ehkä kivempaa. Kun täällä meillä päin on vaan toi pieni puisto minne pääsee pakoon.

Tosin suhteemme rakoiluun vaikuttaa suuresti myös kumuloituva liikunnan puute. Kun lenkkeily on ihan ok sillon tällön, mutta ei sitä aina jaksa, ainakaan pakokaasuissa. Kaipaan tanssia tai uimista tai jotain muuta. Odotan vaan sitä että noiden kämppisten kanssa löydetään joku bailiskurssi. Liikunnan puute ja ylensyöminen ja ihmiset kaikkialla aiheuttaa turhautumista ja ärsyyntymistä. Puhumattakaan siitä, ettei ole aina mitään järkevää tekemistä kun kurssit ei suvaitse alkaa. Tänäänkään ei oo mitään. No, sentään on Anja, jolla ei silläkään oo mitään. Tai on sillä tänään treffit kielikeskuksen tädin kanssa nyt aamulla kun sille ei ehkä oikein käviskään toi kielikurssi missä ollaan ja se tahtois ylemmälle tasolle. Paitsi että just luin fb-viestin että siitä tuntuuki kipeeltä. Fuck. Oli tarkotus hengaa sen kanssa tässä päivällä ja leipoo pullaa kun vihdoin eilen löysin kaardemummaaki (!) intialais-aasialaisesta liikkeestä. Ja jopa vihreetä kaardemummaa. Se on tosin palkoina, että jännää tulee sitten leikkiä niitten kanssa ja murskailla.. :D Mutta siis joo, ja Anjan kanssa oli tarkotus kans lähteä johonkin baariin tanssimaan tänään illalla. Ei sitten tiedä tuleeko siitäkään mitään. Harmi, kun baaritanssiminenkin olis rinnastettavissa es jonkinasteiseen liikuntaan :/ Nyt täytyy sitten yrittää keksiä jotain vaihtoehtoista jos Anja ei tässä päivällä lepäillessään piristy :/


=> ähky
Eilen illalla oltiin unkarilaisen Enikõn ja saksalaisen Christianin ja Anjan kanssa aperitivolla Kitschissä, joka on kuulemma kaupungin paras aperitivopaikka. Ja olihan se. En vaan ihan käsitä aperitivon käsitettä. Toi oli kyllä ainakin ihan täysvaltanen buffet! Aperitivo viittais mun mielestä siihen että ois vaan jotain pientä.. Tai ehkä sillä tarkotetaan sitä että saa yhden aperitiivisen juoman siihen hintaan. Ota nyt näistä selvää. Mutta oli kyllä kivaa! Ja söin itteni aivan täysin käsittämättömän ylitäyteen ähkyyn :D No, ei ehkä ihan noin pahasti, mutta ähkyyn silti. Siellä oli monta erilaista ruokalajia ja kaikkea piti tietty maistaa ja sitten myöhemmin tuli vielä erilaisia ja... :D Ja itse baari oli kans symppis! Nimensä mukaisesti Kitsch! Ja soittivat kivaa musiikkia, nyt oli joku tyttöjen ilta tai vastaavaa, ja siellä ois saanu toivoa jotain biisiä :) Soittivat mm. Shantelia ym balkanilaista ja swingiä :)
biisilista
Anna-Lisa friteeraa artisokkia
Edellisenä iltana sitten olin syömässä ihan vaan täällä kotonan ton Incon äitin tekemää Parmiggianoa, joka on vähän niinku lasagnea, mutta munakoisoista. Oli ihan hyvää, mutta ei mun favourite. Syötiin kans friteerattuja artisokkia. Ei siis mikään ihan kevyt iltapala sekään. Olin kans syöny päivällä lounaan unkarilaisten Martan ja Enikõn kanssa keskustan mensassa. Ei ollu erikoisen mun makuun kyllä. Jos oisin tajunnu ajoissa, en ois ottanu secondoa vaan vaikka jotain muuta siihen tilalle, mutta jotenki jono vaan kulki ja tajusin olevani jumissa jonku rasvasen lihakimpaleen kanssa.. Eli siis hieman lihaisa päivä, kun siinä parmiggianossakin oli jotain jauhelihan tapaista tms.
kännykamera sai Incon äitin hieman sumuisaksi :D vasemmalta äidin jälkeen: Inco, Daniela ja Anna-Lisa

Hoh. Tän päivän jälkeen tän kämpän erikoisasumisjärjestelyt kans palaa normaaliin. En oo nukkunu vielä yhtään yötä mun oikeen huonekaverin Incon kanssa kun aina on ollu sen siskoa tai äitiä tai mitälie, ja Anna-Lisa on nukkunu Incon sängyssä. Anna-Lisa on ihan kiva, mutta vähän ylipirtee aina, ja muistaa kovasti aina kysellä mun kuulumisia. Inco vaikuttaa vähän rennommalta, niin että on ihan kiva saada se sitten vihdoin huonekaveriks. Ja alan taas vähän kyllästyä kotona hääräilevään äitiin.

Toivottavasti keksin jotain kans täks illaks, tai täks päiväks, tai jotain, koska nyt kun Anja peru meiän suunnitelmat kun se on kipee, niin mulla ei oo mitään. Kun en jaksais olla vaan täällä kotona kun nää kämppikset ei kuulemma tee mitään ikinä talvisin paitsi oo vaan kotona kun on liian kylmä (wtf?). Ne hibernoi. Ja en jaksais vaan viettää rauhaisaa koti-iltaa. Lähetin Ciaránille viestin ja kyselin sen suunnitelmia ja mahtuiskohan niihin mukaan. Vuokko-the-no-life. Kun jännästi noi erasmustapahtumat on lähinnä keskittyny viikolle eikä mitään viikonlopuks. Tai on sunnuntaina kai joku ulkopelitapahtuma, jonne tällä kertaa jopa voisin yrittää löytää perille. Tai ehkä saan jonkun noista semituttuerasmuksista tekemään jotain jos ei muuta. Enikõn perhe tulee kylään eli se on pois pelistä, mutta en tiiä mitä Marta tekee, ja se Christian ei vissiin kai ainakaan mitään erikoista ollu tekemässä.

Joo. Nyt vois lenkille ehkä lähtee.

ja tässä vihdoin kuva pyörästäni <3 vaikkei kuva ehkä kaikkein edustavin ookaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti