perjantai 18. maaliskuuta 2011

Vuoroin vieraissa

Buongiorno Firenze!

Eilen täällä oli ihmisiä syömässä pinaattipiirakkaa (yritti olla vihreä, kuten st.patrick's day) ja istumassa iltaa. Ja Benjamin kertoi sitten jälkeenpäin ettei se kuulemma tykkää normisti pinaatista eikä kananmunasta yhtään, mutta tossa piirakassa ne oli hyvää. Uskokoon ken tahtoo, ei santsannu ;) Vähän ei sitten lähettykään mihinkään irkkupubiin jatkoille vaan ilta muuttui hieman youtube-bileiksi, mutta mikäs siinä. Parempi mullekin kun vähän oli yrittäny flunssanpoikasta iskee.

Tänään paistaa aurinko täydeltä terältä ja suomalainen Iiris tulee Bolognasta ehkä viiden (5) kaverinsa kanssa kylään tänne, ja lupasin majottaa ne, tietty. Heräsin näpsäkästi puhelinsoittoon junasta :) Minor setback että Anna-Lisa ja Daniela oli lukinneet huoneensa, eli mulla on vaan omani käytössä. No, mutta varastosta löytyy 3 patjaa, hyvin mahtuu.

Ja uhannut flunssanalkukin näyttää hävinneen! (sormet ristissä koputan puuta) Ja illalla sitten irkkubileet ja Ciaránin bändi esiintyy ja Sälliki kuulemma tulee niihin bileisiin ja ja ja.... kivaa!

Ah, auringon lämpö partsilla ja lintujen laulu ja naapurin mummo siivoilemassa partsiaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti